Bytesbild

Nu har vi bytt boknings- och medlemssystem

Vi har gjort detta bland annat för att ge dig som medlem bättre möjligheter till köp av träningskort, bokningar med mera, helt enkelt bättre service. 

 

Nytt användarnamn och lösenord

När vi gjorde bytet följde dina personuppgifter, medlemskapet och dina träningsartiklar över till det nya systemet. En förändring som skedde är att ditt nuvarande användarnamn och lösenord var att byttes ut. Alltså dina inloggningsuppgifter som du använder när du loggar in och bokar pass. Din registrerade mailadress blev det nya användarnamnet och dina första åtta siffror i personnumret blev ditt nya lösenord (exvis. 19770822). Du behöver en användarlogin i vårt nya system för att kunna boka pass, själv, antingen via hemsidan eller via appen. Du behöver också ett login för att kunna köpa något av våra träningskort, i vår webbshop. Om du inte är i behov av att kunna boka pass via app eller hemsida eller vill kunna köpa träningskort via internet så behöver du inte tänka på att skapa en logga in. 

Den nya hemsidan

Som du redan märkt har vi även en ny hemsida. Det är exakt samma adress som tidigare men kommer innehåller lite förändringar. En stor förändring är att vi tillför en webbshop där du kan köpa nytt eller förnya ditt träningskort. Du att kan välja typ av träningskort, giltighetstid och sedan genomföra köpet. Köpet görs genom att logga in samt betalar via bankkort. 

Schemat kommer att fungera och se lite annorlunda ut. Du kan välja att visa olika dagar eller en hel vecka och ”filtrera” på olika träningsformer och ledare/instruktörer. För att kunna boka direkt via hemsidan så krävs det även att du skapat ett användarlogin.

På gamla hemsidan har du kunnat logga in längst upp till höger och sedan har du kommit in till din egen sida. Denna funktion finns inte på nya hemsidan. Genom att logga in via webbshoppen eller via bokningen kommer du åt ”mina sidor”. På ”mina sidor” kan du se dina personuppgifter och redigera dem om du till exempel vill byta adress eller mobilnummer. Du kan se vilken typ av  träningskort du har och hur länge det gäller. Där finns även din träningshistorik och din bokningar samt information om dina senaste köp.

För dig som medlem är det viktigt att du ska kunna ta del av föreningens dokumentarkiv. Här hittar du bland annat protokoll från årsmöte och styrelsemöten mm. För att kunna läsa i dokumentarkivet loggar du in via login på första sidan längst ner till höger. Ange användarnamnet medlem samt lösenordet friskis.

Ny bokningsapp

Vi ha även bytt bokningsapp. Nya appen som heter Bokningsappen hittar du på AppStore eller Google Play. Sök på namnet bokningsappen, ladda ner den och installera den på din smartphone. Öppna appen och vid anläggningsid anger du 1684 och logga in med ditt användarnamn och lösenord. Den nya appen är mer funktionell och bättre än nuvarande app. Du kommer att känna igen mycket av designen och funktionerna från nya hemsidans schema och bokning.

Webbshop

Nu har vi en webbshop där du kan köpa och betala ditt träningskort. Givetvis kan vi hjälpa dig med försäljning av träningskort i vår reception om det passar bättre.

En riktigt bra nyhet, hoppas vi, är att vi nu kan sälja träningskort via autogiro.. Vi har ju tidigare kunnat erbjuda autogiro via Ikanobanken men det har inneburit att Ikanobanken lagt på en extra avgift. Nu erbjuder vi autogiro på alla träningskort som sträcker sig på 12 månader utan något extra påslag. Bindningstiden blir då 12 månader med en månads uppsägningstid. Receptionen hjälper till med att lägga upp autogiro på ditt träningskort.