Ledare


Är du en av våra nya ledare eller en ny instruktör?

Som ledare eller instruktör i Friskis&Svettis Visby blir du en av ca 140 ideellt engagerade ledare, instruktörer och värdar i Gotlands största idrottsföreningDu bidrar med ditt engagemang för att skapa lustfylld träningsglädje för medlemmarna  vare sig du välkomnar, leder pass eller inspirerar i gymmet. I gengäld får du gemenskap, fri träning, kontinuerlig inspiration och utbildning, stort kontaktnät, arvode och mycket mer.

Uttagning

Ditt första steg som ledare eller instruktör börjar alltid med en uttagning. Varje temin brukar vi alltid annonsera om att vi har uttagning.  Om du har frågor om hur det är att vara ledare/ instruktör eller bara vill veta mer så kan du alltid kontakta Frida Engström som är  träningsansvarig: frida@visby.friskissvettis.se

Dessa krav ställer vi

För att bli en ledare eller instruktör i hos oss ska du vara utåtriktad och intresserad av att ta hand om våra medlemmar. Självklart ska du också ha träningserfarenhet av den träningsform du söker till. För att kunna genomgå utbildningen behöver du ha fyllt 16 år.

Utbildning
Går du vidare från våra uttagningar startar din utbildning med första kursen ”Ettan” på fyra dagar. Därefter fortsätter du med ”Träningsformskursen” och lär dig din specifika inriktning och träningsform. Denna kurs är ytterligare fyra eller kanske fem dagar. Utbildningarna är unika och tillgängliga enbart för Friskis&Svettis funktionärer. Efter din licensiering är du sedan startklar för att börja leda pass/instruera.